Adviesaanvraag

Wat kunt u van ons verwachten?

Deskundig en betrouwbaar advies over alles wat bij een familiehypotheek komt kijken. We bekijken niet alleen of een familiehypotheek in uw situatie mogelijk is, maar ook naar de langere termijn. Zowel voor de verstrekker als voor de ontvanger. U kunt bij ons rekenen op deskundig advies dat verder gaat dan alleen de mogelijke opties voor een familiehypotheek. In ons advies nemen wij juist ook de juridische en de fiscale aspecten mee, net als de zakelijke vastlegging van de afspraken. 

Niet iedere situatie is hetzelfde: verschillende mensen betekent verschillende wensen. Daarom kijken wij eerst naar uw situatie en naar uw wensen. Op basis van deze inventarisatie bekijken wij samen met u welke aanpak het beste bij u past: van een eenvoudig advies tot een compleet pakket. Zo kunnen wij u onder meer ook helpen met uw testament en met financiële planning voor de ontvanger of de verstrekker om financiële risico's af te dekken. Wij bieden hier diverse pakketten voor, passend bij uw situatie en uw wensen.

Interesse?

Maak een vrijblijvende afspraak. Bel 085 - 016 30 54 of stuur een e-mail naar info@familie-hypotheek.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

0 of 350

Onze vestigingen